Ingrediënten
- 4 sneden peperkoek
- 3 el balsamico
- 6 el olijfolie
- 400 g pompoen, in schijfjes
- enkele takjes oregano
- 6 sneetjes gedroogde ham
- boter
- peper en zout
- 200 gr gemengde sla
- 1
Snijd de peperkoek in vierkante blokjes en bak ze aan in boter. Laat uitlekken op keukenpapier en laat afkoelen.
- 2
Meng de balsamico met de olijfolie en kruid met peper.
- 3
Bak de schijfjes pompoen aan in boter, kruid met peper en zout en voeg op het laatst het balsamicomengsel toe.
- 4
Haal van het vuur en voeg de oregano toe.
Laat afkoelen. - 5
Snijd de sneetjes ham in reepjes van 4 cm en vermeng het geheel met de gemengde sla.
- 6
Serveer de croutons van peperkoek met de pompoen en de gedroogde ham.