Peperkoek stengels - Vondelmolen

Peperkoek stengels

  • 4 porties
  • 45 minuten

Ingrediënten

  • 1 vel kant-en-klaar bladerdeeg
  • 1 ei, losgeklopt
  • 3 sneetjes peperkoek, verkruimeld
  • 300 g auberginedip
  • ½ granaatappel
  • 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C.

  • 2

    Snijd het bladerdeeg in repen van ongeveer 2 cm breedte. Draai ze voorzichtig op tot ze een soort spiralen vormen. Strijk ze in met het losgeklopte ei en rol ze door de verkruimelde peperkoek.

  • 3

    Plaats ze in de oven op een vel bakpapier en bak ze gedurende 25 minuten.

  • 4

    Haal ondertussen de pitjes uit de granaatappel en dresseer daar de auberginedip mee.

  • 5

    Laat de peperkoekstengels afkoelen en serveer ze met de auberginedip.