Pasta met geitenkaas, spekjes en peperkoekcroutons - Vondelmolen

Pasta met geitenkaas, spekjes en peperkoekcroutons

  • 4 personen

Ingrediënten

  • 600 g farfalle
  • 8 el olijfolie
  • 1 courgette
  • 6 sneetjes peperkoek
  • hoeveboter
  • 400 g spekreepjes
  • 400 g geitenkaas
  • 4 el honing
  • enkele takjes tijm
  • peper en zout
  • 1

    Breng voldoende gezouten water aan de kook en kook de pasta gaar. Giet af en meng met de olijfolie.

  • 2

    Snijd de courgette in plakjes en gril ze in een grillpan.

  • 3

    Snijd de peperkoek in blokjes en bak aan in een beetje hoeveboter.

  • 4

    Bak de spekreepjes krokant in een pan zonder vetstof.

  • 5

    Snijd de geitenkaas in schijfjes.

  • 6

    Meng de pasta met de courgette, de peperkoek, het spek en de geitenkaas.

  • 7

    Kruid met peper en zout en doe er honing bij. Werk af met verse tijm.